Početna ukras magazin

Posted by Jacques Chile at 2:59 AM

Monday, November 24, 2008

Početna ukras časopisi procvat na tržištu, a mnogi od njih predlažemo prekrasna ideja i motivacije za uređenje vašeg doma. Neki od tih kućica ukras časopisi su kako slijedi:

1. Arhitektonska pošta: Ovaj časopis je izvor za mnoge ozbiljne i KV dizajneri kuće. Urednika vas u domove poznatih ličnosti i raspravljati o tome kako je strukturiran prostori su uređeni i za vlasnika. Mnoge ideje su postojeće stanje, i ovaj ukras kuće magazin pruža vam priliku da dobijete stručne ideje na malo cijenu.

2. Veranda: Interijeri u južnom SAD su pripisuje u ovaj neobičan časopis koji pokazuje sjajan dekor ideje za bilo koji regija. U ovoj kući ukras magazina možete dobiti ideju o tome kako je "druga polovica" života, i inkorporirati mnoge od tehnike i ideje u svoj vlastiti dom.

3. Home Zemlja: Ovaj časopis će vam pomoći donijeti utjehu od zemlje do vlastitog doma. Naći ćete članke o antikviteti i kolekcionarstvo, zanatstvo projekte i ideje za uređenje države na stranicama ovog magazina ukras doma.

4. Kuća Krasna: Klasična i ažurnim dekor ideja za rad kuhinje, kupaone escapes, i romantične spavaće sobe su prikazani u ovoj publikaciji. Ovaj ukras doma časopis također nudi informacije i prijedloge za pregradnja i renoviranja, te sredstva za proizvode.

5. Elle uređenje: Ova publikacija predstavlja ideje za suvremeni prostori s francuskim utjecajem. Ovaj ukras doma časopis usredotočen je na "što je vruće" u luksuzna života, dizajn namještaja, prostor i planiramo.


6. Romantični kuće: Čitatelji koji su u potrazi za romantičan, domaći ovu početnu potražite ukras časopis može voditi ih dobro. Ružan elegantno uspijeva na stranice i resurse ovdje spomenuti su, pa tako možete naći dobitak za vlastiti dom. Cottage način dekor i ideje za prenošenje ove izgled i stil života u vaš dom također nudi u ovoj kući ukras magazin.

0 comments: