Vanjski stranka ukras

Posted by Jacques Chile at 2:49 AM

Wednesday, November 5, 2008

Za bilo koji skup prijateljima, obitelji, susjeda ili rad te vanjski suradnici strana je velika ideja kao što to daje smisao za avanturu i zabavu te. Ona se može koristiti i za bebe ili svadbeni tuševi, maturalne zabave, tvrtka Piknici ili čak reunions.

Vanjska strana ukras se može obaviti u vlastitu backyard ili ispred dvorišta, na park, igralište i zoološki vrt, uz jezero ili rijeka, u javnom vrtu ili čak na plaži.

Možete inkorporirati klasičnih užaren Jack-O-fenjer, kukuruz, itd. scarecrows za vanjsku dekoraciju stranke, da bi dobili uklet atmosferu na licu mjesta stranke.

Čak možete koristiti i vaše koristi cardboards, bijele tkanine i drugih stvari koje se mogu naći pravo u Vaš dom kao Vanjski stranka ukras.

Ako planirate vaš vanjski ukras stranke pod zvijezdama, možete niz neke sićušne bijele svjetlosti u nekoliko stabala da dobijete poboljšani izgled. Možete čak probati perching zavjetne svijeće u staklenim držača na stablo twigs kao jedinstvena vanjska strana ukras ideju.

Citronella svijeća lonce ili bakljama bi veliki izgled i zadržati daleko kao i kukci. I luminaries pomoći osvijetliti korake i strmim stazama, a dodao da je vesela ambijent.

Otvoreni stranka ukras svibanj uključuju svjetla, lukova napuni cvijeće ili biljke, balone, plastične stolove, stolice i stol trendovski komadi osobito ako je formalni teme.

Kao stol dekor tropska papir cutouts i jeftini flip-flop sandale izgledaju nevjerojatne.

Ovdje možete unijeti vaš Vanjski stranka ukras tropske osjećam prema širenju školjke i prikazivanjem tropskih biljaka sve više stranci točke.

A za svaku od stola možete koristiti velike školjke kao čaj-a candleholders svjetlo koje je potrebno uliti malo pijeska u ljusku da bi svijeća stabilizira.

Možete mjesto fishbowls sa živom karaš u plivanju oko njih U slučaju vrijeme ne surađuju, uvijek imaju rezervni plan, Stranka čine Vanjski ukras u prikazivan u ili natkrivena veranda, pod hladom šatora ili, ili koristiti rekreacioni centar u parku. Ili bolje posavjetujte se sa svojim meteorolog u cilju postizanja što god to je da ste za svoju sliku otvoreni zabavni.

0 comments: