Ručna božićni ukras

Posted by Jacques Chile at 2:31 AM

Friday, November 14, 2008

Božić je velika prilika za upoznavanje koji kreativno strani da sama zna se zatvara duboko unutar vas, ali ne mogu istražiti radi na osnovu dan danas. Božić vam daje vremena i izgovor da izvedeš "Picasso" u vama i udahnuti život u svoj okružuje kroz boje i ljepota.

Ručna izrada božićnih ukrasa nerijetko se lako da i oni spasiti sudbine koju inače troše na komercijalno dostupna ukrasi. Ručna božićni ukras je jednostavan i kreativan način koji uključuje cijelu obitelj, čak i djecu u procesu ukras.

Postoje umjetničkog načina uređenja kuće, na livadi i dvorištu. Od suši i pozlaćenom lišće na svečanoj garlands, dopustiti prirode nadahnuti se za vas ručno ukrasa za božićne blagdane.

Mnogi ljudi ne shvate ovo, ali mi se zapravo veseli i na miru sa sebe kad smo kod prirodom i zelenilom i. Često, naš najdraža sjećanja iz djetinjstva su proveli u igrati u vrtovima i ide sa roditeljima na ljetovanje egzotičnog mjesta. Zašto ne dati život za ove uspomene kroz ručne božićni ukras.

Bilo bi obje autentičan i neobična. Slavi festivala zanimljiv ukrasni motivi. Dok ručne izrade božićnih ukrasa možete zadržati na umu sljedeće ideje.

Umjesto za redovne plastična opting trim u božićni ukras, možete za promjenu ići za pravi božićni trim. To drvo nakresati će igrati značajnu ulogu u kući ukras.

Banisters i balkoni su savršena lokacija za TRIMS. Šipke mogu se koristiti u svrhu ukras u dobroj kondiciji. Bila bi velika ideja za ručno božićni ukras.

Zatim dodati neke dodatne boje decorates plašt sa Božićna zvijezda cvijeće, šipaka i pinecones. Još jedna sjajna ideja za ručno božićni ukras da bi se položaj u stablu podrezati u prekrasnom stakla zdjelu i dodajte pinecones, šipaka, ukrasa i jabuka.

Stavite to kao stoji na sredini stola na stol. To bi kao savršen izgled ručne izrade božićnih ukrasa. Dodajte mali papir Pahuljice na vrhu u zdjelu. Bila bi velika ideja za ručno božićni ukras.

0 comments: