Rustična home decoration

Posted by Jacques Chile at 2:27 AM

Saturday, November 8, 2008

Rustična ukras kuće je idealan način za uređenje vašeg doma, ako traže užitak i razonodu iz Vašeg stambenog prostora.

S povećanjem urbanizacija i Povišena ureda radi, tu je praktična nužnost pronaći svoj vlastiti privatni prostor koji služi kao zona izvući iz svog zauzeća linije.

Možete dobiti vlastitu kuću uređena u skladu s rustikalni ukras kuće ideje kroz razne jednostavan i jeftin način.

Inovativnost je ključna riječ koja ide u izradu vlastitog doma rustikalni ukras moguće u urbanom prostoru.

Uključuju slamu i sijeno i možda čak i gline uvelike dodati na seljački miris za vaš dom. Jednostavan junca košaricu kotač može uvelike šarm svojim gostima u dnevnoj sobi.

U kući rustikalni ukras temu, jednu noć i napraviti mali vrt u dvorištu s jednostavnim sjedala su iz stabla gaće i mala lampa postove od logove. Elektronička lanterns, umjetnim brežuljcima termit su druge ideje koje će nesumnjivo dati rustikalni dirati u svoj vrt backyard.

A mali prostor u dnevnoj sobi može biti posvećena rustikalni ukras kuće temu za prikaz gline načinio selo život, kao malo selo s jednostavnim stilova života kao što su poljoprivreda i uzgoj stoke i sl. još jednu sjajnu ideju da bi moglo biti objesiti saddles konja i konj cipele na vrata. Postoji nekoliko online trgovinama koje prodaju glomaznog drva kabinska vrata koja će čestitanje je definitivno rustikalni ukras kuće ideje za vaš dom.

Ako nedostatak vremena ili čak i ideje, postoji nekoliko online besplatno konzultanata i blogove koji Vam pružiti vrijedne savjete i ideje za iste. Trske i drveta namještaj je možda najveći imovine u jednoj kući rustikalni ukras teme koje će jedinstveno definirati priprost život u svojoj dnevnoj sobi.

Jednostavan način za dodavanje rustikalni ukras doma u svoj dom bi mogao biti dodavanje umjetne sijena ili preko vaše logove preko konvencionalne kositra ili cementa krova. Iako to može biti pomalo nekonvencionalan, to će definitivno šarm ljudi s radikalnim estetskim vrijednostima!

0 comments: