Početna uređenja sliku

Posted by Jacques Chile at 2:54 AM

Saturday, November 15, 2008

Kako oživjeti dom ili ukrasiti sobu, ništa ne dodaje boja i pravo raspoloženje kao početnu uređenja sliku kao što je uramljena fotografija, umjetnost ili ispisati muzej postera može pružiti. Kao fotograf, Vaš uramljena fotografija može poslužiti i kao naslovna slika za uređenje vašeg doma ukras dodatni rub.

Uvijek home ukras objesiti slike na oku razinu. Viseća ih na oku razini za osobe prosječne visine će im omogućiti da uživa i učiniti ih rade bolje s namještaj, kao što su Sofe i stolice.

Prilikom odabira uređenje doma okvir slike odabrati boje i stilove koje odgovaraju stilu svog doma. Početna uređenja slike će imati veći učinak ako je mutan u kontrastne boje na zid. Izaberite tamnu tepiha za svjetlo zida i obrnuto.

Trebali biste uvijek izabrati manji doma za ukras slike uskih zidova i većih djela za veliki zid prostora. Jarke boje donose uzbuđenja u sobu neutralne boje, dok su više smirivanju.

Jedna velika slika ili ukras sliku daje izjavu i čuva jednostavne stvari. To također može nazvati pozornost na žarište sobi koja je često na ognjištu.

Uvijek koristite sliku ocijenjeno kuke za težinu od umjetnička djela ili objekt, i pridaju teških uređenje doma slike na kuke koje su instalirane na zid ili sa studs specijalizirana drywall stalcima.

Skupina uređenje doma slike uokvirene podjednako i objesiti zajedno mogu imati ogroman utjecaj. Također možete razmisliti o više tradicionalnih zbirki građe kao što su film, plakate, grafike Angel Adams, ili Georgia O'Keefe florals kao početnu uređenja slike.

Neki ukrasne ograde mogu dodati lijepo nadopuniti na okolne kuće uređenja slike kao što su fotografije članova obitelji, u blizini vašeg egzotičnog bilja, ili čak i kao glavna atrakcija i jedna od vaše sobe kod kuće.

0 comments: