Zapadna home decoration

Posted by Jacques Chile at 2:58 AM

Sunday, November 23, 2008

Zapadna ukras kuće je jedinstveni način da se proslavi i inkorporirati zapadnom lifestyle ideje i mitove i priče da su mnogi djeca odrastaju s. Zapadna tradicija uglavnom uključivati herojske priče o seljački i cowboys nedovršen i svoje vještine u gađanje i jahanje.

Kao što je očigledan, zapadne home ukras svega uključivati inculcating poput konja objekti saddles, pištolja, Taktičke futrole, kauboj ili kape jednostavnih objekata poput kauboj slike i slike. Ostalo zapadnom home ukras ideje mogu uključivati refurnishing vam dnevna soba sa drvenim stolovima i stolicama koje imitates šerif iz ureda u većini kauboj priče.

Ako ste insanely motivirani i oduševljen od priče i tradicija od kauboj dana i želite inkorporirati ideje iz zapadne home ukras naopačke, to može biti velik ideja za izgradnju kuće ili prijavite se primjenjivati čak i slojeve logove i drva u Vaš postojeći zidova.

Velike slike sheriffs sa zvijezdama i sjajnim ogromni hats može uvelike kompliment ukras vašeg doma zapadne ideje.

Mačevanje je još jedan aspekt koji može biti lako uključene u svoje ideje. Objekti sa velikom Indijanac tradicije može se obožavaju prikazivanja prostora kod kuće kako bi dodatno poboljšati učinak.

Imitacija igračka revolvers i oružje može biti obješen na zidu u dnevnoj sobi kako bi osobno izjava o vama io vašem osobnom ukusu i izbora dajući je savršen ukras kuće zapadnom temu.

Posljednja, ali ne najmanje, ako ste doista u ljubavi s onima pokretati rado freaks da provjerite da li ste impresivne zbirke od evergreena zapadne filmove i postera ili dva od najvećih zapadnih filmova kao što su Desperado i dobre i loše Ružno.

Zapadna glazba je još jedan veliki aspekt u zapadnoj home ukras koji definira kao Zapadni. Nepotrebno reći impresivne zaliha takve glazbe definitivno će impresionirati svoje vlastite doprinose prema ukusu i opći osjećaj zadovoljstva stvaranja svog doma pravi zapadnom home ukras temu.

0 comments: