Zimska svadbena dekoracija

Posted by Jacques Chile at 2:45 AM

Thursday, October 30, 2008

Zimska svadbena dekoracija može biti odlično ideja za uređenje jednog vjenčanja. A zračenja snowscape može izvrsno istaknuti vaše vjenčanje bijele ili stunningly skup iz bogatiji, rarer boje nepce dragulj od zemlje ili tonova.

Iako nećete imati snježne pozadina, i taman nebo i zatvoreni atmosferu pozvati dosta upotreba svjetla, sparkles, i reflektirajuća stvari.

Za vaše vjenčanje zimi ukrasa, ponekad najjednostavniji dizajn je većina elegantan: običan ili matirano staklo s držača svijeće u bijelo, lavanda, zimzelen plavi ili ružičasti vješto će ravnati vaše vjenčanje ili prijem.

Ili možete inkorporirati jedna mala od pahuljica, zvjezdica ili srca konfete na tren u svjetlu, kao dio zimsko vjenčanje ukras.

Neke prirodne elemente, kao što su Borove konusom, Eucalyptus, Poinsettias, ribizle, bršljan, imela, šipaka, naranče, i Cloves Cimet štapići su također mogu biti uključene.

Zimi, cvijeće može biti skupo, ali Calla ruže i ljiljani su uvijek dostupni i koje možete koristiti u ove zimske svadbene dekoracije. Možete plutati neke Gardenias u zdjelu s svijeće i za više kreativne prikaz, kombinirati s hydrangeas šipaka i eukaliptus.

Zvona su čarobni zimski svadbena dekoracija. Možete kravata minijaturne zvona u botanički aranžmani, postaviti ih na recepciji stolova potaknuti goste da zvoni i nazdraviti.

Zlato ili srebro akcenti su elegantne sa zimskim aranžmanima botanički, ali vam također svibanj Zamislite kakao ili crn smeđa do Accolade Vaše vjenčanje zimskih dekoracija boje. Upotrebljavaju za smilovati boje palates impresivne rezultate.

Dok za uređenje vašeg vjenčanja zimskih dekoracija, dekoracija stakla također treba uzeti u obzir. Odaberite ukrase u pahuljica, zvjezdica, i srce oblika. Obustavi ih na drveće, cvjetni aranžmani, svijeće ili na nositelje i vijenaca ukrašen ornamentima te viti i gdje ga mogu pojačati vaše rasvjete svojom ljepotom.

Možete izraditi očaravajući zimska vjenčanja dekoracije ako mislite da možete dalje bez kupnji ništa etiketom i naplaćuju otvoreno za vjenčanja. Dovoljno je uzeti u obzir sve vas ljubim najbolje o sezoni, i možete sigurno koristiti ga u svoj dizajn.

0 comments: